Consilius | Cloud / Hosting
231
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-231,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Cloud / Hosting

VPS & Hosting in de cloud

Naast netwerkbeheer en Voice Over IP biedt Consilius ook de mogelijkheid om uw domeinnaam te registeren, website of VPS te hosten en te laten  onderhouden. Dit wordt via de naam registreerje en beheerje aangeboden. Op deze pagina staat in het kort beschreven wat de verschillende diensten inhouden.

Domeinregistratie geeft aan dat u uw (familie)naam of bedrijfsnaam kunt claimen. Deze domeinnaam kunt u gebruiken om uw e-mail op te ontvangen, een website te plaatsen of om bijvoorbeeld een compleet netwerk op te zetten.

Webhosting ook wel shared hosting genoemd, geeft aan dat er een gedeelte van het systeem beschikbaar wordt gesteld waar u uw website kunt plaatsen. Consilius draagt dan zorg voor het onderhoud van de apparatuur, software en optimale bereikbaarheid.

VPS hosting
VPS staat voor Virtual Private Server. Een VPS is een fysieke server, die wordt opgedeeld in kleinere virtuele servers. Een VPS biedt je de volledige vrijheid van een fysieke server, zonder het fysieke onderhoud en bijhorende kosten. De VPS krijgt een gereserveerde hoeveelheid capaciteit waardoor u geen hinder ondervindt van andere VPS gebruikers op dezelfde fysieke server.

U heeft de mogelijkheid zelf de virtuele server te onderhouden of u kunt dit door Consilius laten doen.

Ga direct naar