Consilius | Netwerkbeheer
124
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-124,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Netwerkbeheer

Preventief systeembeheer

Netwerkbeheer en systeembeheer is niet alleen een kwestie van correctief handelen, maar ook van vooruit kijken. Om uw netwerk veilig te laten functioneren is het van belang dat uw apparatuur regelmatig en deskundig worden beheerd.

24/7 monitoring

Middels speciale monitoring tools, worden cruciale componenten continu in de gaten gehouden. Wanneer er een probleem optreedt of lijkt op te treden, wordt dit automatisch gemeld.

Storingsdienst

Mocht er ondanks het preventief onderhoud toch onverwacht een storing optreden, zijn wij eventueel 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Netwerkbeheer

Tegenwoordig is het raadzaam om goed en regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw netwerk. Immers, uw organisatie is bijna volledig afhankelijk is geworden van een goed functionerend netwerk. De snelheid waarmee aanpassingen en updates worden voorzien is in de afgelopen jaren enorm gestegen.  Uw netwerk is de motor van uw onderneming. Bij een storing of inbraak in uw netwerk betekent dit vaak een (grote) onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten.

 

Naast netwerkbeheer en IT-beheer levert Consilius eventueel ook hardware zoals werkstations, servers, tablets, printers, etc. en alle daarbij behorende onderdelen en software.   Kortom, voor een compleet voorstel voor de hard- en software, bekabeling, internettoegang, back-up-procedures en systeembeheer zijn wij uw ideale partner. We maken een inventarisatie van uw bestaande ICT-netwerk, waarna we mogelijke verbeteringen zullen adviseren en in overleg besluiten wat de te ondernemen stappen zijn.

Snelheid

Onze klanten kunnen via een speciaal ontwikkeld systeem van Consilius hun vragen, problemen of een storingen melden. Wij proberen deze meldingen binnen 24 uur op te lossen.

OPGELOST BINNEN 1 UUR0%
OPGELOST BINNEN 1-4 UUR0%
OPGELOST BINNEN 4-24 UUR0%